Changes. Challenges. Life.

Trăim. Ne purtăm existența de la o zi la alta și uneori nu ne mai dăm seama de decor. Devine anost. E mereu același, în fiecare zi același. Însă ajungem într-o zi când ni se face dor de noi înșine și încercăm să ne regăsim. Prin amintiri sau preziceri (da, poate sună ciudat, dar cred că ne putem regăsi și-n viitor).

Abia în momentul acesta realizăm cât de multe s-au schimbat în noi de când am uitat sălarge (21) mai observăm, cât de metamorfozată e lumea din jur. Uneori, asta ne descumpănește, ne face nesiguri și temători. Alteori, descoperim că am crescut și că slăbiciunile și poate chiar și unele vise din trecut ne par puerile.

Oare ce vom face în ziua când vom constata schimbările? Poate ne vom bucura, poare vom plânge, dar cu siguranță vom încerca să fixăm noi priorități,să ne programăm următorii pași. Apoi vom porni înflăcărați, urmând să uităm din nou și să ne trezim din nou peste cine știe cât timp și să dăm iar ceața la o parte.

Schimbări au avut loc în mine sute, sar n-am întrezărit decât câteva. Într-un avânt al copilăriei mele, mi-am imaginat inspirația ca fiind o fată cu părul de foc. Ea era școala în care viața mea prindea contur. N-aș fi crezut că-mi voi întâlni mica mea muză, dacă aș putea spune așa, în realitate, căci era doar o poveste, o idee. Dar mi-am găsit fata cu părul de foc, într-un cadru oarecum extravagant, iar ea m-a făcut să desfășor tot firul vieții mele în câteva secunde. Poate că a fost una din treptele maturizării mele. POATE.

Am ales să mai personalizez câte ceva la blog, ca să mă simt ca în mica mea căsuță de buburuză aici. Tot ce-mi doresc acum, în legătură cu scrisul, e să am motive să o fac în continuare. De altfel, asta e una din zilele când ceața se dă la o parte iar eu pot să văd ce-am realizat până acum. Lăsați-mă să fiu mândră o secundă. Îmi voi privi și greșelile imediat, cu intenția de a nu le mai repeta. Cât despre ce urmează, habar n-am: să ne citim cu bine! 🙂

large (17)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.